значи, отивам да я паля днес, давам контакт подгрявам 2 пъти свещите и тъкмо тръгвам да паля и до там няма ,никакъв ток, викам ко стана пак да ти еба маиката, отивам до акумулатора откачих клемата на + , закачих я пак, въртя и запали, гася въртя запали , пак гася изчаквам 1 мин въртя пак ташак, и пак откачаи и закачай, от кво може да е тва, сефте ми го праи ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
пааак проблем !
Collapse
X
-
Колега не един път съм казвал че Алфа Ромео не е просто автомобил , това е автомобил с характер , начин на живот . Прави всякакви щуротий и то когато си поиска .
Моята понякога прави този номер , но досега несъм опитвал с клемите на акумулатора. Просто изчаквам да мине малко време ( няколко минути ) и опитвам пак . Можеби някъде по тоците се ебава. Изкарвала ме е извън равновесие тая кола , но когато седна зад волана всичко ми минава !Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0
Comment
-
А защо подгряваш 2 пъти?Тази зима не ми се е налагало да подгрея 2 пъти камо ли сега! Провери си стартера.Ако затяга нещо, консумацията на ток е много голяма и е възможно да ти "спира тока".В комбинация с разреден или стар акумулатор се получава точно това.
Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
На разделителната кора м/у мотора и парното има кутийка ,където е бушона за подгряването-прилича на лист ламаринка.Я провери дали не е прекъснал и под него провери клемите,там ти е плюса.В краен случай проблема може да се окаже в клемата на контактния ключ.Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение47-8лв ново на Стамболийски 155Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
така сега се установи друго, значи първата свещ не е работела, и някво кабелче въразано към нея което не можахме да проследим днес, дава на късо, и е изгорял некаф бусон или реле, и утре ще я качим на канал да проследим тва кабелче и тряя се оправи, и ако се размина само с 1 свещ и едно бушонче ше е мнооого добре ! утре ш кажа какво кое точно е било и можете да заключвате темата !
Comment
Comment